> Lebih 1719+ Pelanggan Kami Bantu <

Anda Mencari-Cari Perkhidmatan Lesen CIDB Yang Dipercayai?

TAHNIAH! ANDA BERADA DI TEMPAT YANG BETUL
kontraktor
KAMI MEMPUNYAI LEBIH 5 TAHUN PENGALAMAN & BERJAYA MENOLONG RIBUAN KONTRAKTOR UNTUK PERMOHONAN LESEN BARU, PEMBAHARUAN, NAIK GRED, TAMBAH KOD BIDANG DAN SEBAGAINYA.
DAPATKAN SERVIS BERKUALITI DARI KAMI

Antara Isu Utama Permohonan Berkaitan CIDB Ialah:

cidb2

TAK TAHU CARA MOHON

Permohonan online buatkan ramai bakal & kontraktor pening. Dokumen banyak diperlukan, sistem pula tak mesra pengguna. Permohonan asyik gagal jer, mana tahan

cidb1

SUSAH NAK CALL CIDB

Kadang-kadang call lebih dari 20 kali, sekalipun tak pernah nak dapat bercakap dengan pegawai khidmat pelanggan. Nak tanya apa pun terbantut

cidb3

DOKUMEN TAK LENGKAP

Dokumen nak mohon lesen baru, pembaharuan dan sebagainya ada macam-macam. Nak audit report lah, sijil itu ini lah, stress nak sediakan semua tu

Kami faham situasi anda, dan kami sedia membantu dengan kepakaran yang ada. Serahkan kepada kami, dan anda boleh fokus buat benda lain

PENTING!

Jangan cuba-cuba buat sendiri jika tidak pakar, sebab kemungkinan besar permohonan anda lebih sukar lulus sekiranya banyak kali mohon tapi masih gagal

Apa Kata Pelanggan Yang Dah Pernah Berurusan Dengan Kami?

Siapa LesenCidb.Com?

LesenCidb.Com dibawakan oleh Isma Sepakat Enterprise (SSM 001933069-M), berpengalaman menyediakan servis Cidb ke seluruh Malaysia secara online

Standard Operation Procedure (SOP)

cidb4

1. ISI BORANG

Nampak butang Isi Borang tu kan? Klik jer, isi makluman yang diperlukan dan selepas itu hubungi kami di butang Whatsapp yang disediakan

2. DOKUMEN & BAYAR

Setelah berbincang dengan kami dan setuju dengan harga, baru anda sediakan dokumen. Kemudian anda buat pembayaran deposit untuk kami mulakan kerja

cidb5

3. PERMOHONAN LULUS

Kami akan berhubung dengan anda dari semasa ke semasa berkenaan status permohonan ataupun keperluan dokumen tambahan, sehinggalah permohonan anda lulus!

Antara Syarikat Berjaya Miliki Lesen, Renew & Tambah Tajuk

Dan banyak lagi...

Kenapa Ramai Ambil Servis Dengan LesenCidb.Com?

reasonable

HARGA BERPATUTAN

Kami dapat kekalkan harga terendah berbanding pesaing kami kerana kami hanya fokus buat servis ini sahaja

icon2

CEPAT & JIMAT MASA

Permohonan baru PPK (Perakuan Pendaftaran Kontraktor) sepantas 3 hari bekerja sahaja

icon3

DOKUMEN MINIMA

Tiada KWSP? Tiada Green Card? Tiada masalah, kami aturkan untuk anda untuk dapatkan kelulusan lesen CIDB

testimonial

TESTIMONI POSITIF

Segala bukti screenshot adalah genuine dari pelanggan kami. Mereka tidak dibayar untuk berikan review terbaik ke atas servis kami

icon4

GERENTI LULUS

Dokumen anda, kami kaji dengan teliti dan tambah baik supaya beroleh kelulusan pada kali pertama submit

icon6

GENUINE

Kami buat servis ini lebih 5 tahun dan kami sendiri adalah kontraktor berdaftar dengan CIDB

SILA BERHATI-HATI!

scamI

Hati-hati kepada mereka yang menawarkan harga rendah yang tidak masuk akal. Anda mungkin berpotensi besar untuk kehilangan wang, ataupun lesen yang tidak siap2 bertahun-tahun.

Berhubunglah dengan konsultan yang benar-benar genuine untuk urusan lesen CIDB anda.

JAMINAN KAMI

guarantee

GENUINE & GERENTI LULUS!

LesenCidb.Com menawarkan jaminan kepuasan penuh ke atas perkhidmatan yang kami tawarkan. Setiap permohonan yang melalui kami, akan kami pastikan ianya LULUS!


KHIDMAT PROFESSIONAL UNTUK KONTRAKTOR
logo

Teman CIDB Anda

HUBUNGI

Telefon: +60176127471

PENAFIAN

Apa yang kami nyatakan di web ini adalah benar dan tepat mengikut fakta semasa dan dari ulasan pengguna sebenar. Bakal pelanggan dinasihatkan mendapatkan info lanjut dari wakil sah kami melalui butang Whatsapp yang disediakan.
COPYRIGHT © 2013 - 2019 LESENCIDB.COM. All right reserved
Design & Managed by Adwords Mafia
error: Content is protected !!